De locatie set van Veluwe Centraal gaat in de verkoop. De set heeft jarenlang trouwe dienst gedaan bij Veluwe Centraal. De installatie stond opgeslagen in de studio in Twello van VoorstVeluwezoom. Omdat er geen plannen zijn voor een “buitenteam” ofwel niet genoeg mensen, iets waar iedere vereniging of stichting mee worstelt, en het er op korte termijn geen gebruik van zal worden gemaakt gaat de set op marktplaats. Wel in zijn geheel, los verkopen is niet te doen, al zou dat wel meer opleveren waarschijnlijk.

We zoeken dus liefhebbers voor dit zware analoge geweld. Want naast de mengtafel zit er ook nog een stevige INKEL MA 900 versterker in de set met een groot aantal luidsprekers. Wie van Vintage Audio houdt kan hier zijn lol mee op. Set is getest en kan in z’n geheel in de flightcases worden vervoerd.

Ook de AM zender en overige apparatuur gaat op Marktplaats. Bij voorkeur zoeken we iemand die alles in een keer kan ophalen. Maar op zich zijn het drie aanbiedingen. De Mobiele studio, De “drive-in show” geluidsapparatuur en de AM zender in de patchkast.
Met weemoed en wat pijn in het hart nemen we afscheid van een stukje radio tijdperk.

hieronder staat de hele lijst

bieden kan op marktplaats op drie advertenties te weten Mobiele Studio, Apparatuur en AM zender
En een alles in een bod heeft de voorkeur! Losse onderdelen vooralsnog niet

https://www.marktplaats.nl/u/veluwe-centraal/27244675/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *