Deer in Foresthow Wood<a href="https://www.geograph.org.uk/photo/5416255" rel="nofollow">Deer in Foresthow Wood</a> by <a href="https://geograph.org.uk/profile/34298" rel="nofollow">Peter Trimming</a> is licensed under <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/" rel="nofollow">CC-BY-SA 2.0</a>

Natuurgebied De Dellen is de thuisbasis van vele edelherten en wilde zwijnen. Bij aanvang van de excursie zal de boswachter de deelnemers informeren over de dieren en hun leefgebied. Eenmaal in de wildobservatiepost is het belangrijk om zo stil mogelijk te zijn, zodat de dieren zich niet bewust zijn van onze aanwezigheid. Het kan even duren voordat de dieren zich laten zien, geduld is een belangrijke eigenschap tijdens deze excursie. Je verblijft in de wildobservatiepost tot zonsondergang, in afwachting van het wild. Dit geeft je de kans om te genieten van de prachtige omgeving en de rust van de natuur. Hopelijk krijg je de kans om een aantal edelherten en wilde zwijnen te zien! Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Tip van de boswachter: neem een verrekijker mee en lees hieronder het lijstje met aandachtspunten om rekening mee te houden.

Bron: Geldersch Landschap en kastelen

two brown deer standing in forest
Photo by Andreas P. on Pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *