Maandagavond 11 december kun je in het Kulturhus in Elspeet genieten van een fantastische presentatie over Kroondomein Het Loo, die wordt gegeven door Jan Huttinga. Jan is 40 jaar lang faunabeheerder is geweest bij het Kroondomein. Organisatie is in handen van VVV Nunspeet uit de Kunst; je kunt je hier ook aanmelden.

Jan Huttinga weet door zijn ervaring enorm veel over Kroondomein Het Loo en kan als geen ander vertellen over de ‘kroonjuwelen’ van dit gebied. Aan de hand van zijn eigen unieke beelden geeft hij een lezing in het Kulturhus in Elspeet.
Jan Huttinga heeft tijdens zijn lange loopbaan in Kroondomein Het Loo vele mooie dingen meegemaakt en gezien. Hij heeft daarvan prachtige natuuropnamen gemaakt, die de basis zijn van zijn boeiende presentatie. Je krijgt een bijzonder inkijkje in de flora en fauna van dit gebied.

Wil jij ook genieten van de verhalen van Jan Huttinga en zijn prachtige natuuropnames? Reserveer dan voor deze avond bij VVV Nunspeet. Dit kan uiteraard ook telefonisch (0341-274747) of via de mail op info@nunspeetuitdekunst.nl.
De presentatie start om 19.00 uur, de zaal is vanaf 18.45 uur geopend. De lezing duurt ongeveer anderhalf uur; tussendoor is er een korte pauze voor koffie of thee. De kosten zijn € 10,- per persoon inclusief koffie of thee, dit bedrag kan bij de locatie betaald worden.

VVV Nunspeet

Stichting Uit de Kunst

Dorpsstraat 23

8071 BW  Nunspeet

info@nunspeetuitdekunst.nl

0341 27 47 47

www.nunspeetuitdekunst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *